DE MANNEN VAN STOOF

DE KRACHT ACHTER IEDERE VERHUIZING!

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Budget
Full service
Verhuiswinkel

Lees meer!
ZAKELIJKE VERHUIZINGEN

Budget
Full service
Verhuiswinkel

Meer weten?
OPSLAG

Budget
Full service

Meer informatie?

.

.

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Rijen?

Zoekt u een verhuisbedrijf in Rijen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij De Mannen van Stoof. Ons verhuisbedrijf is gevestigd in Breda, maar we werken ook vaak in de regio. We zijn zodoende ook in te zetten als verhuizers voor Rijen. Bij ons vindt u de service die u verwacht van professionele verhuizers. Onze verhuisservice voor Rijen staat ook buiten kantooruren voor u klaar, wij willen u van dienst zijn wanneer u ons nodig heeft. We werken zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Meer weten? Kijk dan gewoon even op onze website.

De beste verhuisservice voor Rijen

Als u een verhuisservice in Rijen zoekt, dan zit u goed bij ons. Als wij een verhuizing verzorgen, dan doen wij dit helemaal in dienst van onze klanten. U bent bij ons geen nummer, maar een persoonlijke klant die wij graag zo goed mogelijk willen helpen. U geeft ook eenvoudig bij ons aan voor welk budget u wilt dat wij u verhuizen. Als u minder wilt besteden aan uw verhuizing, dan kunnen wij u een aantal uurtjes komen helpen, maar u kunt ook contact met ons opnemen als u wilt dat wij uw gehele verhuizing, van A tot Z, verzorgen. Wij proberen hierbij altijd honderd procent aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen.

Aan de slag met verhuizers in Rijen

Of u nu een bedrijf heeft dat verhuisd moet worden, of dat u wilt dat uw huisraad naar een nieuw adres wordt gebracht, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Wij hebben een verhuisbedrijf in Rijen dat klaarstaat om u zo goed mogelijk te helpen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om een afspraak met ons te maken. Wij werken niet alleen maar van 9 tot 5 indien u wilt dat wij bijvoorbeeld juist ‘s avonds of in het weekend helpen met verhuizen. Meer weten? Wij zitten altijd klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden.

CONTACT

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Boodschap

  ONZE DIENSTEN

  Particuliere verhuizing

  Voor ieder budget een passende oplossing! Een paar uur hulp of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt hoe wij u met De mannen van Stoof verhuizen!

  Zakelijk verhuizen

  Voor ieder budget een passende oplossing! Een paar uur hulp of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt!

  Opslag

  Voor ieder budget een passende oplossing! Self storage of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt hoe wij u verhuizen!

  Wat vinden onze klanten van De mannen van Stoof?

  Feedback klant:

  “Simpel! Verhuizen zoals het hoort te gaan. Afspraken nakomen, nette en vriendelijke mensen en zuinig met je spulletjes. Dus verhuizen, gewoon Peter bellen!”

  Feedback klant:

  “De Mannen van Stoof zijn secuur, prettig in omgang en snel. Vakmensen die ik zeker zal aanbevelen.”

  Feedback klant:

  “Prijs, kwaliteit prima in orde.”

  Beoordeel ons op Sirelo