Spring naar content

KLUSJESMAN

Een klusjesman van Stoof staat paraat om elke klus rondom jouw verhuizing te klaren. Of het nu gaat om het monteren van nieuwe meubelen, het ophangen van lampen en schilderijen, monteren van gordijnrails of het vastzetten van plinten, onze klusjesman helpt je graag.

Heb je een klus of project waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken? Boek dan snel je klusjesman van Stoof.

Wat doet een klusjesman?

Een klusjesman van Stoof is een professionele duizendpoot en te boeken voor al je klussen. De deskundige klusjesman lost verschillende problemen op in en rondom jouw bedrijf of huis.

Waar kan je een klusjesman voor inzetten?

Je kunt een klusjesman van Stoof voor verschillende klussen inzetten:

Monteren

Ga je verhuizen of heb je een nieuw interieur aangeschaft? Laat je nieuwe meubels of apparatuur vakkundig monteren en installeren door een klusjesman van Stoof.

Onderhoud

Om te zorgen dat je huis of bedrijfspand fris en fruitig blijft, is regelmatig onderhoud belangrijk. Een klusjesman van Stoof kan je daarbij helpen.

Vraag offerte aan

Vraag hier snel en eenvoudig een offerte aan.

Download checklist

Download hier de verhuischecklist en zorg voor een soepele verhuizing.

Download checklist

Hoeveel kost een klusjesman?

Voor een goedkope klusjesman boek je een klusjesman van Stoof. Onze klusjesmannen zijn te boeken in blokken van 2 uur. Voor een blok van 2 uur betaal je €120,-. Huur je een klusjesman voor een blok van 4 uur, dan ben je €220,- kwijt. Elk uur dat je extra boekt, kost €55,-.

Voor vragen over de tarieven of de blokken waarin onze klusjesmannen te boeken zijn, neem gerust contact op.

Bekijk de tarieven

Voordelen

Het inschakelen van een klusjesman van Stoof heeft veel voordelen:

Goede service

Een klusjesman van Stoof zorgt ervoor dat je klus zo soepel mogelijk verloopt en denkt met je mee. Geen wens is ons te gek. Jij vraagt, wij draaien.

Betaalbaar

Voor een goedkope klusjesman ben je bij De Mannen van Stoof aan het juiste adres. Een klusjesman van Stoof is in te huren voor blokken van 2 uur (€120,-). Je kunt onze klusjesman voor zowel losse klussen aks voor terugkerende klussen inhuren. Hiervoor bieden we ook een abonnement.

Flexibel

Een klusjesman van Stoof is flexibel in het plannen van klussen. Heb je specifieke wensen wat betreft een tijdstip of een dag? Geen probleem! Een klusjesman van Stoof staat zelfs in het weekend voor je klaar.

Professioneel

Je wilt dat een klus vakkundig en netjes aangepakt wordt. Een klusjesman van Stoof is professioneel en deskundig en heeft ervaring in diverse klussen.

Tijdbesparend

Kom je handen en tijd tekort? Met een klusjesman van Stoof hou je meer tijd over voor andere dingen die belangrijk zijn in het leven. Van het verzamelen van materialen tot het opruimen na de klus, onze klusjesman neemt je het werk uit handen.

De mannen van Stoof

Vrijblijvende offerte

Heb jij een klus die al lange tijd ligt te wachten. Dat vraagt om een klusjesman van Stoof. Vraag snel en vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
De mannen van Stoof verhuislift

Wat doen we nog meer?

Naast de klusjesman voor jouw klus vind je bij De Mannen van Stoof alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze verhuizing. Ons verhuisbedrijf zorgt voor een volledig verzorgde overtocht. Ga je de verhuizing zelf doen en kun je voor de zware spullen wel een verhuislift gebruiken? Vraag dan naar onze verhuisliftservice en De Mannen van Stoof regelen het voor je. Soms kom je handen of tijd tekort voor reparaties, installaties en onderhoud. Dan kun je vragen naar de handyman van Stoof. Deze handyman is te boeken voor allerlei op locatie. Wil je tijdens je verhuizing of voor een langere periode je spullen ergens kwijt, dan regelen wij een opslagruimte voor je.

De mannen van Stoof

Waar zijn we werkzaam?

De Mannen van Stoof zijn actief in Breda, maar komen ook graag jouw kant op. Voor verhuizingen of een klusjesman zijn wij jouw mannetje. Wij helpen verhuizen of klussen in Breda, Bavel, Zundert, Terheijden, Prinsenbeek, Gilze, Etten-Leur, Rijsbergen, Teteringen, Ulvenhout, Effen, Galder, Dorst, Chaam, Oosterhout, Rijen, Dordrecht en Tilburg.

Onze klanten beoordelen
ons gemiddeld met een 9,8