Spring naar content

VERHUISBEDRIJF

Een verhuizing gaat je niet in de koude kleren zitten. Soms kun je wel wat extra hulp gebruiken. Wil je zeker weten dat je verhuizing in goede handen is? Huur dan De Mannen van Stoof in. 

De Mannen van Stoof

Wij helpen je met zowel een zakelijke als particuliere verhuizing. We werken snel, maar wel nauwkeurig. Een verhuizing duurt gemiddeld tussen de 4 en 8 uur. Het verhuizen van grote stukken duurt gemiddeld een halve dag. Een complete verhuizing duurt doorgaans een hele dag. Dit is sterk afhankelijk van de grootte van je inboedel, de te overbruggen afstand en de werkzaamheden die we voor je kunnen uitvoeren. Hoe eerder je een verhuizing doorgeeft, hoe groter de kans is dat De Mannen van Stoof je op de gewenste datum kunnen helpen. Zorg ervoor dat je 5 á 6 weken van tevoren een datum reserveert. Natuurlijk kan het gebeuren dat je op korte termijn een verhuizing moet regelen. In dat geval proberen we altijd met je mee te denken voor een oplossing. 

Heb je een verhuisdatum gepland staan? Boek dan nu De mannen van Stoof.

Alle verhuisdiensten onder één dak

Bij een verhuizing komt veel kijken. Bij De Mannen van Stoof vind je alle verhuisdiensten die je nodig hebt. Ons verhuisbedrijf zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ga je zelf verhuizen en heb je een verhuislift nodig voor zware spullen? Vraag dan naar onze verhuisliftservice en wij regelen het voor je. Voor klusjes waar je zelf niet aan toekomt, kun je vragen naar de Handyman van Stoof. Deze klusjesman is in te schakelen voor alle klussen op locatie. Wil je tussendoor of voor langere tijd je spullen ergens stallen, dan regelen De Mannen van Stoof een opslagruimte voor je.

Vraag offerte aan

Vraag hier snel en eenvoudig een offerte aan.

Download checklist

Download hier de verhuischecklist en zorg voor een soepele verhuizing.

Download checklist

Onze werkwijze

Met De Mannen van Stoof verhuis je zo ontspannen mogelijk. Er is altijd een oplossing die volledig bij jouw budget past. Voor iedere verhuizing komen we vrijblijvend bij je langs om je wensen te bespreken en de te verhuizen inboedel te bekijken. Op basis hiervan wordt er een offerte op maat voor je uitgebracht. Nadat je de offerte goedkeurt, maken we verdere afspraken en selecteren we de juiste Mannen van Stoof om de verhuisklus te klaren. We rijden op de afgesproken tijd voor. Samen maken we een rondje door je woning en bespreken we de aandachtspunten. We geven volle bak gas en maken pas tijd voor een kopje koffie als alle spullen ingeladen zijn. Daarna doen we een controleronde in zowel je oude als nieuwe woning en bespreken we waar alles mag komen te staan. Pas als alles goed staat en jij tevreden bent, zit ons werk erop.

Voordelen van verhuizen met De Mannen van Stoof

Verhuizen met De Mannen van Stoof heeft veel voordelen. Wij nemen jou het werk uit handen, zodat je zorgeloos kunt uitkijken naar je nieuwe huis of nieuwe bedrijfspand.

Klantgericht

De Mannen van Stoof zijn klantgericht. Als klant bepaal je hoe je wilt verhuizen en welk budget daar het best bij past. We luisteren echt naar iedere klant en voldoen aan al je verhuiswensen.

Flexibel

De Mannen van Stoof werken niet van 09.00 tot 17.00 uur, maar denken en bewegen met je mee. Loop het anders dan je van tevoren had gedacht? Samen werken we naar een oplossing om de verhuizing toch zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Betaalbaar

Verhuizen met De Mannen van Stoof is betaalbaar. Een nieuwe woning brengt al genoeg kosten met zich mee. Wij bieden daarom voor ieder budget een passende oplossing. Een goede prijs voor een goede dienst.

Betrouwbaar

De Mannen van Stoof maken heldere afspraken en houden zich daar ook aan. Onze verhuizers gaan respectvol om met jou en je bezittingen. Mocht er toch onverhoopt schade ontstaan, dan volgt er buiten excuses een correcte afhandeling middels een verzekering.

Persoonlijk

Bij De Mannen van Stoof ben je geen dossiernummer, maar een persoon. Bij ons zijn de lijntjes kort en weet je van tevoren waar je aan toe bent. Je contactpersoon waarmee je de afspraak hebt gemaakt blijft tijdens, maar ook nog na de verhuizing je aanspreekpunt.

Verhuisbedrijf nodig

Tarieven

Een verhuizing met De Mannen van Stoof is budgetproof. Je verhuist al met De Mannen van Stoof vanaf €350,-. De kosten per verhuisbedrijf lopen erg uiteen. Wil je De mannen van Stoof voor een hele dag inhuren? Voor het huren van ons verhuisbedrijf voor 1 dag (8 uur) betaal je gemiddeld tussen de €1.160,- (voor 2 verhuizers en 1 verhuiswagen) en €2.140,- (voor 4 verhuizers en 2 verhuiswagens). Het exacte bedrag is dus afhankelijk van de omvang van de verhuizing, hoeveel verhuizers je nodig hebt en de extra diensten die je erbij boekt. Heb je vragen over onze tarieven, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk de tarieven
de mannen van stoof

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van verhuizen met De mannen van Stoof? Voor vragen of voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch of via het contactformulier bereikbaar. Ben jij klaar om alles voor je verhuizing goed te regelen? Neem dan snel contact met ons op.

Contact opnemen
Verhuisbedrijf contact

Ons werkgebied

De mannen van Stoof zijn verhuizers en komen ook graag jouw kant op. Voor verhuizingen zijn wij jouw mannetje. Wij helpen onder andere verhuizen in Sprundel, Zevenbergen, Dongen, Noordhoek, Oud-Gastel, Roosendaal, Rucphen, Alphen, Sint-Willebrord, Oudenbosch, Chaam, Tilburg, Dordrecht, Rijen, Oosterhout, Dorst, Galder, Effen, Ulvenhout, Teteringen, Rijsbergen, Etten-Leur, Prinsenbeek, Terheijden, Breda, Raamsdonksveer, Hoogstraten, Bavel, Zundert, Hoogstraten, Meerle, Meersel-Dreef, Made, Gilze, Wagenberg en Hoeven.

Offerte aanvragen

Onze klanten beoordelen
ons gemiddeld met een 9,8