Spring naar content

VERHUISBEDRIJF BREDA

Wil je zeker weten dat je verhuizing in en rondom Breda goed verloopt? Huur dan de Mannen van Stoof in, het verhuisbedrijf van Breda. Wij zijn een gespecialiseerd verhuisbedrijf waar jij als klant voorop staat. Verhuizen doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven, in en rondom Breda. Benieuwd wat dit gaat kosten? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan of bekijk onze tarieven. Wij helpen je graag verder!

Verhuizen in en rondom Breda

Wij helpen je met zowel zakelijke als particuliere verhuizingen. We regelen je verhuizing snel, maar wel nauwkeurig. Een particuliere verhuizing duurt gemiddeld tussen de 4 en 8 uur. Het verhuizen van grote stukken duurt gemiddeld een halve dag. Een complete verhuizing duurt doorgaans een hele dag. Dit is sterk afhankelijk van de grootte van je inboedel, de te overbruggen afstand en de hoeveelheid hulp die je inschakelt. Hoe eerder je een verhuizing doorgeeft aan ons verhuisbedrijf in Breda, hoe groter de kans is dat de ervaren verhuizers van De Mannen van Stoof je op de gewenste datum kunnen helpen. Zorg ervoor dat je 5 á 6 weken van tevoren een datum reserveert als je gaat verhuizen. Natuurlijk kan het gebeuren dat je op korte termijn een verhuizing moet regelen. In dat geval proberen we altijd met je mee te denken voor een oplossing.

Heb je een verhuisdatum gepland staan? Boek dan nu De Mannen van Stoof.

Alle verhuisdiensten onder één dak

Bij een verhuizing komt veel kijken. Daarom bieden wij meer aan dan enkel een verhuisdienst. Als allround verhuisbedrijf zorgen wij  dat alles tot in de puntjes is geregeld. Naast onze verhuisdiensten bieden wij ook verhuisliften en stalling aan. Dat is wel zo handig als je zelf gaat verhuizen.

Naast onze verhuisdiensten staan ook onze klusjesmannen voor je klaar. Heb je klussen waar je niet aan toe komt? Laat onze specialist, de Handyman van Stoof het oplossen. Onze klusmannen zijn altijd op korte termijn beschikbaar.

Wil je tussendoor of voor langere tijd je spullen ergens stallen, dan regelen De Mannen van Stoof een opslagruimte voor je. Of je nou in Prinsenbeek, Teteringen, Breda Centrum, Ulvenhout, Bavel of in de buurt van Breda woont, de Mannen van Stoof helpen je op weg.

Vraag offerte aan

Vraag hier snel en eenvoudig een offerte aan.

Download checklist

Download hier de verhuischecklist en zorg voor een soepele verhuizing.

Download checklist
Verhuisbedrijf nodig

Onze werkwijze bij een verhuizing in Breda

Met de ervaren verhuizers van De Mannen van Stoof verhuis je goedkoop en zo ontspannen mogelijk. Dankzij onze jarenlange ervaring vinden we altijd een oplossing die volledig bij jouw budget past. Voor een volledig verzorgde zakelijke of particuliere verhuizing komen we vrijblijvend bij je langs om je wensen te bespreken. Nadat je de offerte goedkeurt, maken we verdere afspraken en selecteren we de juiste Mannen van Stoof om de verhuizing in Breda te klaren. We rijden op de afgesproken tijd voor. Samen maken we een rondje door je woning en bespreken we de aandachtspunten. Wij helpen je bij het inpakken van breekbare goederen. We geven volle bak gas en maken pas tijd voor een kopje koffie als alle spullen ingeladen zijn. Daarna doen we een controleronde in zowel je oude als nieuwe woning en bespreken we waar alles mag komen te staan. Pas als alles goed staat en jij tevreden bent, zit ons werk als verhuisbedrijf erop.

Voordelen van verhuizen Breda met De Mannen van Stoof

Verhuizen in Breda met De Mannen van Stoof heeft veel voordelen. Of het nou gaat om een kleine klus of complete verhuizing. Wij nemen jou het werk uit handen, zodat je zorgeloos kunt uitkijken naar je nieuwe huis of nieuwe bedrijfspand.

Klantgericht

De Mannen van Stoof zijn klantgericht. Als klant bepaal je hoe je wilt verhuizen en welk budget daar het best bij past. We luisteren echt naar iedere klant en voldoen aan al je verhuiswensen.

Flexibel

De Mannen van Stoof werken niet van 09.00 tot 17.00 uur, maar denken en bewegen met je mee. Loop het anders dan je van tevoren had gedacht? Samen werken we naar een oplossing om de gehele verhuizing toch zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Betaalbaar

Verhuizen met De Mannen van Stoof is betaalbaar. Een nieuwe woning in Breda brengt al genoeg kosten met zich mee. Wij bieden daarom voor ieder budget een passende oplossing. Een goede prijs voor een goede dienst.

Betrouwbaar

De Mannen van Stoof maken heldere afspraken en houden zich daar ook aan. Onze verhuizers gaan respectvol om met jou en je bezittingen. Mocht er tijdens de verhuizing toch onverhoopt schade ontstaan, dan volgt er buiten excuses een correcte afhandeling middels een verzekering.

Persoonlijk

Bij De Mannen van Stoof ben je geen dossiernummer, maar een persoon. Bij ons zijn de lijntjes kort en weet je van tevoren waar je aan toe bent. Je contactpersoon in Breda waarmee je de afspraak hebt gemaakt blijft tijdens, maar ook nog na de verhuizing je aanspreekpunt.

stoof verhuizers

Tarieven

Met De Mannen van Stoof kun je goedkoop verhuizen in Breda. Een verhuizing met ons verhuisbedrijf is namelijk budgetproof. Je verhuist al met De Mannen van Stoof vanaf €350,-. De kosten per verhuisbedrijf lopen erg uiteen. Wil je De Mannen van Stoof voor een hele dag inhuren? Voor het huren van ons verhuisbedrijf in Breda voor 1 dag (8 uur) betaal je gemiddeld tussen de €1.160,- (voor 2 verhuizers en 1 verhuiswagen) en €2.140,- (voor 4 verhuizers en 2 verhuiswagens). Het exacte bedrag is dus afhankelijk van de omvang van de verhuizing en je inboedel, hoeveel verhuizers je nodig hebt en de extra diensten die je erbij boekt. Heb je vragen over onze tarieven, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk de tarieven
Verhuisbedrijf contact

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een zakelijke of particuliere verhuizing met De mannen van Stoof in Breda? Voor vragen of voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch of via het contactformulier bereikbaar. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ben jij klaar om alles voor je verhuizing in Breda goed te regelen? Neem dan snel contact met ons op.

Contact opnemen
verhuisbedrijf (2)

Ons werkgebied

De mannen van Stoof zijn verhuizers in Breda, maar komen ook graag jouw kant op. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen naar Baronie de Streek in Breda, Bouverijen in Breda, De Triade in Breda of de Waterwijde in Breda. Voor verhuizingen in Breda zijn wij jouw mannetje. Wij helpen onder andere verhuizen in Baarle-Nassau, Gilze, Made, Zundert, Sprundel, Zevenbergen, Dongen, Noordhoek, Oud-Gastel, Roosendaal, Rucphen, Alphen, Sint-Willebrord, Oudenbosch, Chaam, Tilburg, Dordrecht, Rijen, Oosterhout, Dorst, Galder, Effen, Ulvenhout, Teteringen, Rijsbergen, Etten-Leur, Prinsenbeek, Terheijden, Breda, Raamsdonksveer, Hoogstraten en Bavel.

Offerte aanvragen

Onze klanten beoordelen
ons gemiddeld met een 9,8