Spring naar content

Wij zijn
de mannen van Stoof

De Mannen van Stoof

De Mannen van Stoof is een verhuisbedrijf zoals u dat heden te dagen kan verwachten

Onze speerpunten:

  • Klantgericht: betekent bij de Mannen van Stoof dat de klant bepaalt hoe deze wenst te verhuizen en voor welk budget. Er wordt geluisterd naar de klant en er worden geen beperkingen opgelegd omtrent de verhuiswens.
  • Flexibel: houdt bij de Mannen van Stoof in dat er geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit heerst, maar dat meedenken met de klant voorop staat. Dat wil zeggen dat wanneer het een en ander anders loopt dan van te voren door de klant bedacht is, er naar een oplossing wordt gewerkt met een daarbij behorende flexibiliteit op de werktijden, waarbinnen de wensen van iedere klant gerealiseerd kunnen worden.
  • Nette mensen met respect voor de klant en zijn bezittingen: Bij eventuele schade volgt uiteraard naast excuses, een correcte klachten/schade afhandeling middels een correcte verzekering.
  • Persoonlijk: De Mannen van Stoof zijn vanaf het begin geïnteresseerd in hun klant. Een “Mannen van Stoof klant” is dus nooit een dossiernummer maar een altijd een persoon. Dat begint al bij het eerste contact tot en met de evaluatie na de verhuizing.

En bovendien : Afspraak = Afspraak !

+
Jaar ervaring
+
Verhuizers
+
Review
+
Klanten

De mannen van stoof

De organisatie als verhuizers in Breda

Sinds enkele jaren hebben de Mannen van Stoof het keurmerk “Erkende Verhuizers”. Dit kenmerk waarborgt de kwaliteit van van verhuizers en biedt garantie.  Zo wordt ons bedrijf iedere drie jaar door een externe organisatie getoetst op verschillende aspecten, deze aspecten hebben te maken met veiligheid, kwaliteit en milieu. Ook zijn de algemene voorwaarden in samenwerking opgesteld met de Consumentenbond. Eén van de belangrijkste voordelen hiervan is het verhuisgarantiecertificaat. Dit certificaat biedt een uitgebreide verhuisverzekering tot een bedrag van 100.000 euro. Dit betekent ook dat wanneer een verhuisbedrijf failliet gaat de verhuizing automatisch door een andere erkende verhuizer wordt overgenomen, onder dezelfde voorwaarden. Tot slot biedt de brancheorganisatie een aanbetalingsgarantie. Dit betekent dat de organisatie garant zal staan voor je aanbetaling. Mocht er zich een probleem voordoen met betrekking tot het niet juist oplossen van een klacht, schade, of vermissing dan kun je je  richten tot de geschillencommissie.

Peter Stoof

Verhuizer

Martin van de Muisenberg

Verhuizer

Rowan Vermeulen

Verhuizer

Joris Stoof

Verhuizer

Russel Bartosik

Verhuizer

Stefan van Houwelingen

Verhuizer

Dennis Schoonenberg

Verhuizer

De mannen van Stoof

Waar kunnen de mannen jou mee helpen?