Spring naar content

VERHUISLIFT

Ga jij binnenkort verhuizen en maak je je zorgen over al die zware meubels die je van boven naar beneden moet tillen? Met een verhuislift van De Mannen van Stoof is dat probleem snel opgelost. Een verhuislift van Stoof maakt het verplaatsen van grote en zware items een stuk eenvoudiger. De Mannen van Stoof bieden een vertrouwde verhuisliftservice. Boek direct je verhuislift.

Verhuislift huren van De Mannen van Stoof

Voor het huren van een verhuislift moet je met een aantal dingen rekening houden:

  • Allereerst heeft de verhuislift voldoende ruimte nodig. Hoeveel ruimte dat precies is, is afhankelijk van je woning en de spullen die je wilt verplaatsen. De verhuislift zelf neemt ongeveer 3 meter in beslag, de parkeerplaats van 1 auto. Om te zorgen dat alles soepel verloopt, bespreken we van tevoren de situatie.
  • Een verhuislift van Stoof kan tot 250 kilo tillen. Het is daarom raadzaam om van tevoren goed in te schatten hoeveel de goederen wegen die je op de lift plaatst. Je kan bij ons deze meubellift huren.
  • Gemiddeld heb je een verhuislift 2 uur nodig voor het verplaatsen van één kast. Dat is inclusief op- en afbouw. De precieze duur van het gebruik van de lift is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid en het formaat van je spullen. Hou daar rekening mee bij het boeken van een verhuislift. De verhuislift is te huren vanaf een blok van 2 uur.
  • Een verhuislift van De Mannen van Stoof komt 12 meter hoog, ongeveer tot de zesde etage. Dus handig als je vijf verdiepingen hoog woont. En zeker handig als meubel verhuislift en als de het meubilair in de verhuislift past. Woon je hoger dan dat, dan moeten we met een andere oplossing komen.

Voordelen van een verhuislift van Stoof

Verhuizen met een verhuislift van De Mannen van Stoof heeft veel voordelen:

Goede service

Een verhuislift bedienen doe je niet zelf. De Mannen van Stoof bieden je een goede service en vakkundige bediening. De ervaren professional luistert naar jouw wensen en gaat respectvol met jouw kostbare spullen om.

Flexibiliteit

Wil je de verhuislift op een specifieke tijd of dag boeken? Geen probleem! De Mannen van Stoof zijn flexibel, waardoor de verhuislift zelfs in het weekend en ‘s avonds voor je beschikbaar is.

Betaalbaar

Het boeken van een verhuislift van Stoof is budgetproof. Voor het boeken van een verhuislift betaal je per blok van 2 uur €180,-.

Vraag offerte aan

Vraag hier snel en eenvoudig een offerte aan.

Download checklist

Download hier de verhuischecklist en zorg voor een soepele verhuizing.

Download checklist

Verhuislift inclusief vakkundige bediening

Om ongelukken of schade aan uw kostbare spullen te voorkomen, komt er altijd iemand een mannetje van Stoof mee om de lift te bedienen. Deze deskundige liftbediende en gecertificeerde ervaren verhuizer heeft ervaring met het bedienen van verhuisliften en gaat nauwkeurig en veilig te werk. Hij weet precies wat de ballast op de lift mag zijn. Zo weet u zeker dat uw waardevolle spullen veilig boven of beneden komen.

De mannen van Stoof verhuislift

Tarieven van een verhuislift

Ben je op zoek naar een goedkope verhuislift? Dan ben je bij De Mannen van Stoof aan het juiste adres. Een verhuislift van Stoof wordt ook wel een ladderlift genoemd en is al te huren vanaf 2 uur, inclusief aan- en afvoer. Het huren van een verhuislift van Stoof kost €195,- per 2 uur. Voor elk los uur die je hier bovenop boekt betaal je €90,-. Heb je vragen over onze tarieven van de verhuisliften, neem dan gerust contact met ons op.

De mannen van Stoof

Is een verhuislift van De Mannen van Stoof veilig?

Bij De Mannen van Stoof staat veiligheid voorop, zeker bij het verhuizen van zware spullen. Onze materiaal van de verhuislift wordt gekeurd en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Een ervaren professional zal de lift bedienen. We zetten de omgeving af met een pion en zorgen dat er altijd een mannetje van Stoof bij de lift staat. Hij ziet erop toe dat alles vlekkeloos en veilig verloopt, zodat jij met een gerust hart je inboedel aan ons over kunt laten.

De mannen van Stoof

Neem contact op

Wanneer je binnenkort gaat verhuizen en kun je wel wat hulp van De Mannen van Stoof gebruiken? Je kan bij ons een verhuislift huren als je een verhuislift nodig hebt. Het helpt het verhuisproces aanzienlijk door een soepele verhuizing. Neem dan snel contact met ons op om de verhuislift te huren. Wij helpen bij alle verhuizingen en ontzorgen eventueel de gehele verhuizing.

Contact opnemen

Tips en adviezen voor een soepele verhuizing

Een efficiënte verhuizing begint met de juiste voorbereiding. Met ons assortiment verhuisliften wordt jouw verhuisdag een stuk eenvoudiger. Hier zijn enkele snelle tips: plan vooruit door de afmetingen van je meubels te controleren, reserveer op tijd de verhuislift om teleurstellingen te voorkomen en zorg voor een duidelijke communicatie tussen teamleden tijdens de verhuizing. Bescherm je meubels met dekens en zorg dat zware items onderop liggen voor stabiliteit. Met deze adviezen benut je de capaciteiten van onze verhuislift optimaal en zorg je voor een soepele en veilige overgang naar je nieuwe thuis.

Offerte aanvragen
De mannen van Stoof

Waar werken we nog meer?

De Mannen van Stoof zijn actief in Breda, maar komen ook graag jouw kant op. Voor een verhuislift verhuren of verhuizingen zijn wij jouw mannetje. Wij helpen verhuizen of klussen in Breda, Bavel, Terheijden, Prinsenbeek, Etten-Leur, Rijsbergen, Teteringen, Ulvenhout, Effen, Galder, Dorst, Oosterhout, Rijen, Zevenbergen, Dongen, Oudenbosch, Zundert, Hoogstraten, Meerle, Meersel-Dreef, Made, Chaam, Gilze, Wagenberg, Hoeven, Sint-Willebrord en Sprundel.

Offerte aanvragen

Onze klanten beoordelen
ons gemiddeld met een 9,8