Spring naar content

Handyman

Klussen is een vak apart en vaak kom je handen en tijd tekort. Zeker wanneer je aan het verhuizen bent, heb je soms wat extra mankracht nodig om klusjes gedaan te krijgen. Onze Handyman maakt jouw leven gemakkelijker. Of het nu gaat om het monteren van nieuwe meubelen, het ophangen van lampen en schilderijen, monteren van gordijnrails of het vastzetten van plinten, de Handyman van Stoof staat voor je klaar. .

Heb jij een klus die nodig geklaard moet worden? Boek vandaag nog een betrouwbare en professionele Handyman.

Wat doet een Handyman?

Wat de klus ook is, onze Handyman fixt het. Een Handyman van Stoof is een veelzijdige alleskunner en is een expert in het oplossen van verschillende problemen in en om jouw woning of bedrijf. Van monteren tot onderhoudswerk. Er is geen klus die een Handyman van Stoof niet aankan.

Waar kan je een Handyman voor inzetten?

Je kunt een Handyman van Stoof voor verschillende verhuisklussen inzetten:

Monteren

Bij een verhuizing komt veel installatiewerk kijken. Of het nou gaat om het monteren van meubels of het ophangen van gordijnen. Geen installatieklus is een Handyman van Stoof te gek.

Onderhoud

Je wilt dat jouw woning of bedrijf in topconditie is en blijft. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren en een Handyman van Stoof in te huren voor bijvoorbeeld schilderwerk of tuinonderhoud, hou je je pand gezond.

Vraag offerte aan

Vraag hier snel en eenvoudig een offerte aan.

Download checklist

Download hier de verhuischecklist en zorg voor een soepele verhuizing.

Download checklist
De mannen van Stoof

Hoeveel kost een Handyman?

Voor een goedkope handyman boek je een klusjesman van Stoof. Onze klusjesmannen zijn te boeken in blokken van 2 uur. Voor een blok van 2 uur betaal je €120,-. Huur je een klusjesman voor een blok van 4 uur, dan ben je €220,- kwijt. Elk uur dat je extra boekt, kost €55,-.

Voor vragen over de tarieven of de blokken waarin onze klusjesmannen te boeken zijn, neem gerust contact op.

Bekijk de tarieven

Voordelen van een Handyman van Stoof

Het inschakelen van een Handyman van Stoof heeft veel voordelen:

Goede service

De Handyman van Stoof helpt je met alle liefde met jouw klus. Jij vraagt, wij draaien. Onze Handyman zorgt ervoor dat de klus zo soepel mogelijk verloopt.

Betaalbaar

Een Handyman van Stoof is budgetproof. De klusjesman is in te huren voor blokken van 2 uur (€120,-). Je kunt onze Handyman voor losse klussen inhuren, maar voor terugkerende klussen bieden we ook een abonnement.

Flexibel

Heb je specifieke wensen wat betreft een tijdstip of een dag? Geen probleem! Een Handyman van Stoof is flexibel in het plannen van klussen en staat zelfs in het weekend voor je klaar.

Deskundig

Als je iemand voor een klus inhuurt, wil je dat het professioneel geklaard wordt. Een Handyman van Stoof heeft uitgebreide ervaring in diverse klussen en is deskundig opgeleid.

Tijdbesparend

Met een Handyman van Stoof hou je meer tijd over voor je verhuizing, je werk of andere dingen die belangrijk zijn in het leven. Onze klusjesman neemt je al het werk uit handen, van het verzamelen van materialen tot het opruimen na de klus.

De mannen van Stoof

Vrijblijvende offerte

Heb jij de perfecte klus voor een Handyman van Stoof? Vraag dan snel en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
De mannen van Stoof

Wat doen we nog meer?

Naast de juiste Handyman vind je bij De Mannen van Stoof alles voor je verhuizing. Ons verhuisbedrijf zorgt voor een volledig verzorgde overgang. Ga je de verhuizing zelf doen en heb je een verhuislift nodig? Vraag dan naar onze verhuisliftservice en wij regelen het voor je. Voor reparaties, installaties en onderhoud waar je zelf niet aan toekomt, kun je vragen naar de klusjesman van Stoof. Deze klusjesman is in te schakelen voor alle klussen op locatie. Moet je tijdens je verhuizing of voor langere tijd je spullen ergens kwijt, dan regelen De Mannen van Stoof een opslagruimte voor je.

Waar zijn we werkzaam?

De mannen van Stoof zijn verhuizers en komen ook graag jouw kant op. Voor verhuizingen zijn wij jouw mannetje. Wij helpen onder andere verhuizen in Breda, Bavel, Terheijden, Prinsenbeek, Etten-Leur, Rijsbergen, Teteringen, Ulvenhout, Effen, Galder, Dorst, Oosterhout, Rijen, Zevenbergen, Oudenbosch, Zundert, Hoogstraten, Dongen, Meerle, Meersel-Dreef, Made, Chaam, Gilze, Wagenberg, Hoeven, Sint-Willebrord en Sprundel.

 

Offerte aanvragen

Onze klanten beoordelen
ons gemiddeld met een 9,8

Group 47