Een nieuwe woning brengt al genoeg kosten met zich mee. Begrijpelijk dat u aan het verhuizen ook niet nog eens veel geld uit wilt geven. Roep voor uw verhuizing de hulp in van de budget verhuisservice van De Mannen van Stoof, wij bieden voor ieders budget een passende oplossing.

Budget verhuisserviceU bepaalt zelf hoeveel u uitgeeft

Wij zijn De Mannen van Stoof, een professioneel verhuisbedrijf in Breda. Met veel plezier helpen we u uw kostbare spullen over te verhuizen naar uw nieuwe woning. We weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing en behandelen uw spullen zorgvuldig en met respect. Het is immers niet de bedoeling dat uw inboedel schade oploopt. Bij ons bepaalt u zelf hoeveel geld u uitgeeft aan de verhuizing. Zo kunt u met onze budget verhuisservice al voor 65 euro een verhuizer met een verhuiswagen huren die u een uur lang helpt met oververhuizen. We denken graag met u mee en zijn zeer flexibel. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de verhuizing alleen of met vrienden te doen en bij ons 1 of 2 mannen te boeken die u meehelpen. Dit scheelt in de kosten. Uiteraard hebben wij al het verhuismateriaal en -benodigdheden die er nodig zijn om de spullen goed te kunnen overbrengen. Wilt u de verhuizing volledig zelf doen, maar heeft u niet de materiaal en benodigdheden ervoor? Dan is onze verhuiswinkel van Stoof wellicht iets voor u. In onze winkel vindt u alles voor een goede verhuizing.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk voor alle tarieven en meer informatie onze website. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of per mail. Ook kunt u het online contactformulier invullen.

Lees meer