Ieder klusje, de Handyman van Stoof fikst het! 

De Handyman van Stoof klaren je klus.

Rondom je verhuizing en in de dagelijkse sleur van het leven zijn er veel klussen rondom je huis of kantoor. De mannen van Stoof snappen heel goed dat je jouw tijd liever anders besteed.


Om deze reden hebben wij De Handyman van Stoof in het leven geroepen. In te schakelen voor alle klussen op locatie en al beschikbaar vanaf blokken van 2 uur!

Onze voordelen

Goede service

De handyman van Stoof helpen je met alle liefde tijdens jouw klus. Jij vraagt, wij draaien. Tijdens de werkzaamheden staan onze mannen voor je klaar om de klus zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Betaalbaar

De handyman van stoof zijn al in te huren voor werkzaamheden van 2 uur (€120). Onze diensten zijn beschikbaar als losse klussen, maar ook in abonnementsvorm.

Flexibel

Heb je een specifieke wens omtrent tijd of dag? Geen probleem! De Handyman van Stoof zijn super flexibel in het plannen van klussen. Zelfs in het weekend helpen we je graag!

Onze tarieven

Onderstaand vindt je de tarieven van onze handyman

Blok van 2 uur

(Kleine) klussen in je woning/kantoor.

Blok van 4 uur

Ideaal voor de iets grotere klussen in je woning of kantoor

Extra uren

Extra uren zijn beschikbaar tegen een prijs van €55 per uur. 

We helpen je graag verder!

Heb je nog vragen over de diensten van de Handyman van Stoof? Laat hieronder je contactgegevens en vragen achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

DE MANNEN VAN STOOF

Spinveld 12

4815 HS Breda

076-2050390

info@demannenvanstoof.nl

Copyright © 2023. All rights reserved.