Spring naar content

Werkgebied

Bekijk hier onze locatie

Bij De Mannen van Stoof helpen we je met zowel zakelijke als particuliere verhuizingen in de omgeving Breda. We werken snel, maar nauwkeurig. Onze lokale expertise stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit en service te bieden.

Verhuis je naar Breda vanuit een andere regio in Nederland, zoals Amsterdam, Groningen of Arnhem? Geen probleem, wij staan voor je klaar. We begrijpen dat verhuizen stressvol kan zijn en bieden daarom uitgebreide ondersteuning om je verhuizing naar Breda zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een verhuizing duurt gemiddeld tussen de 4 en 8 uur. Het verhuizen van grote stukken duurt ongeveer een halve dag, terwijl een complete verhuizing doorgaans een hele dag in beslag neemt. Dit is sterk afhankelijk van de grootte van je inboedel, de te overbruggen afstand en de werkzaamheden die we voor je uitvoeren.

Hoe eerder je je verhuizing doorgeeft, hoe groter de kans dat De Mannen van Stoof je op de gewenste datum kunnen helpen. Zorg ervoor dat je 5 á 6 weken van tevoren een datum reserveert. Natuurlijk kan het gebeuren dat je op korte termijn een verhuizing moet regelen. In dat geval proberen we altijd met je mee te denken voor een oplossing.

Dus, of je nu een vaste inwoner van Breda bent of binnenkort hier komt wonen, De Mannen van Stoof zijn er om je te helpen met al je verhuizingen en transportbehoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

kaart
Breda e.o.

Breda e.o.

076-2050390

Onze klanten beoordelen
ons gemiddeld met een 9,8

De mannen van Stoof

Waar kunnen de mannen jou mee helpen?