DE MANNEN VAN STOOF

DE KRACHT ACHTER IEDERE VERHUIZING!

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Budget
Full service
Verhuiswinkel

Lees meer!
ZAKELIJKE VERHUIZINGEN

Budget
Full service
Verhuiswinkel

Meer weten?
OPSLAG

Budget
Full service

Meer informatie?

Self storage Etten-Leur

Dat self storage Etten-Leur en demannenvanstoof.nl vaak in een adem genoemd worden, zegt alles over de populariteit van de specialist in opslagoplossingen. Zij bieden in Breda, in de buurt van Etten-Leur dus, een oplossing voor elk opslagprobleem. Uw spullen worden veilig en warm opgeslagen, ongeacht hoeveel spullen u precies ter opslag aanbiedt.

Bedrijven en particulieren kiezen voor self storage in Etten-Leur (er net iets buiten dus) bijvoorbeeld als er een verbouwing op de rol staat. Dat deel dat verbouwd wordt, wordt eerst leeggehaald. Maar waar gaat u vervolgens met de spullen heen? Ook mensen die voor langere periode naar het buitenland gaan en mensen die hun huis tijdelijks extra opgeruimd hebben om het zo gemakkelijker te verkopen doen een beroep op de specialist in opslagoplossingen. Logisch, want voor relatief weinig geld weet u zeker dat uw spullen beveiligd en onder goede omstandigheden bewaard worden. Ideaal, want afstand doen van spullen is aan ons niet altijd besteed.

Ook perfect voor het onderbrengen van het zakelijke archief

Ook meer en meer bedrijven kiezen voor de self storage, bijvoorbeeld om het archief er in onder te brengen. Het archief neemt vaak een dermate omvang aan dat het de groei van uw bedrijf letterlijk in de weg staat en straks niet iedereen nog een bureau heeft. Kiest u voor self storage, dan tackelt u dat probleem. Bovendien kunt u bij uw opgeslagen archief wanneer u dat maar wilt en weet u bovendien dat het terrein beveiligd wordt. U kunt uiteraard zelf uw overtollige spullen naar de self storage tussen Etten-Leur en Breda brengen, u kunt dit ook door de professionals laten verzorgen. In dat geval wordt u volledig ontzorgd en zorgen de experts ervoor dat uw spullen een veilige, warme plek krijgen, voor kortere of voor langere periode en tegen aantrekkelijke tarieven.

CONTACT

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Boodschap

  ONZE DIENSTEN

  Particuliere verhuizing

  Voor ieder budget een passende oplossing! Een paar uur hulp of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt hoe wij u met De mannen van Stoof verhuizen!

  Zakelijk verhuizen

  Voor ieder budget een passende oplossing! Een paar uur hulp of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt!

  Opslag

  Voor ieder budget een passende oplossing! Self storage of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt hoe wij u verhuizen!

  Wat vinden onze klanten van De mannen van Stoof?

  Feedback klant:

  “Simpel! Verhuizen zoals het hoort te gaan. Afspraken nakomen, nette en vriendelijke mensen en zuinig met je spulletjes. Dus verhuizen, gewoon Peter bellen!”

  Feedback klant:

  “De Mannen van Stoof zijn secuur, prettig in omgang en snel. Vakmensen die ik zeker zal aanbevelen.”

  Feedback klant:

  “Prijs, kwaliteit prima in orde.”

  Beoordeel ons op Sirelo