Spring naar content

OPSLAGRUIMTE IN BREDA TE HUUR

Wanneer je verhuist, verbouwt of ruimtegebrek ervaart, hoef je niet onmiddellijk allerlei spullen weg te geven of op Marktplaats te plaatsen. Er is een handige oplossing: in plaats daarvan kun je namelijk jouw waardevolle spullen opslaan in een goedkope opslagruimte in Breda. Daar worden je bezittingen op een veilige wijze voor je bewaard.

Opslagruimte Breda huren

Stel, je staat voor een verbouwing in de buurt van Breda. In dat geval moet een groot deel van je inboedel tijdelijk het huis uit. Dan kun je wel van extra opslagruimte gebruiken in de provincie Noord Brabant. Die ruimte huur je bij de Mannen van Stoof. Wij hebben in Breda opslagruimte genoeg, waar je werkelijk alles veilig op kunt slaan. Heb je geen idee hoeveel ruimte je moet reserveren? De specialisten komen graag bij je langs om de grootte van de benodigde ruimte te inventariseren. Er zijn verschillende afmetingen, door te inventariseren weten we zeker dat je de juiste opslagruimte krijgt. Of je nou in Prinsenbeek, Teteringen, Breda Centrum, Ulvenhout, Bavel of in de buurt van Breda woont, er is altijd een geschikte opslagruimte in Breda. Of je nou als tijdelijke opslag in Breda wilt of voor een langere termijn, voor ons maakt dat niet uit. Je kunt dit gebruiken als self storage in Breda.

Goedkope opslag in Breda huren

Als je besluit om je spullen niet langer op verschillende adressen en onder wisselende omstandigheden op te slaan, dan is een opslagbox huren in de Parel van het Zuiden de perfecte keuze. De opslagruimtes zijn warm en goed verlicht, zodat je altijd gemakkelijk bij je inboedel kunt. Bovendien kun je bij De mannen van Stoof terecht voor zowel zakelijke als particuliere verhuizingen, waarbij kwaliteit altijd tegen een zeer aantrekkelijke prijs wordt geleverd. Bij de Mannen van Stoof kun je een tijdelijke opslagruimte huren. De omvang van de opslagbox varieert van 8 m2 tot 32 m2 en de huur bedraagt tussen de €35,- en €47,50 om de opslag te huren.

Vraag offerte aan

Vraag hier snel en eenvoudig een offerte aan.

Download checklist

Download hier de verhuischecklist en zorg voor een soepele verhuizing.

Download checklist
klusjesman stoof

Vrijblijvende offerte voor opslag Breda

Een opslagbox of opslagruimte in de gemeente Breda nodig? Vraag dan snel en vrijblijvend een offerte aan. Wij ons hebben wij opslagruimte te huur in Breda en kunt u de box huren voor aantrekkelijke tarieven.

Offerte aanvragen
de mannen van stoof

Wat doen we nog meer naast tijdelijke opslag Breda?

Naast de juiste opslagbox vind je bij De Mannen van Stoof alles voor je verhuizing in en rondom Breda. Ons verhuisbedrijf zorgt voor een volledig verzorgde overgang. Ga je de verhuizing zelf doen en heb je een verhuislift nodig? Vraag dan naar onze verhuisliftservice en wij regelen het voor je. Voor reparaties, installaties en onderhoud waar je zelf niet aan toekomt, kun je vragen naar de klusjesman van Stoof. Deze klusjesman is in te schakelen voor alle klussen op locatie. Moet je tijdens je verhuizing of voor langere tijd je spullen ergens kwijt, dan regelen De Mannen van Stoof een opslagruimte voor je.

Onze klanten beoordelen
ons gemiddeld met een 9,8