DE MANNEN VAN STOOF

DE KRACHT ACHTER IEDERE VERHUIZING!

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Budget
Full service
Verhuiswinkel

Lees meer!
ZAKELIJKE VERHUIZINGEN

Budget
Full service
Verhuiswinkel

Meer weten?
OPSLAG

Budget
Full service

Meer informatie?

.

.

Op zoek naar verhuisbedrijf voor Schilde

Zoekt u naar de beste verhuisservice voor Schilde? Is uw bedrijf gegroeid en moet er verhuisd worden naar een groter gebouw? Waarschijnlijk heeft u dan heel wat zware spullen te verhuizen. Een betrouwbare verhuizer is in dat geval onmisbaar. De Mannen van Stoof staan graag voor u klaar. Gaat u binnenkort als particulier verhuizen? Dat is geen minder grote klus. Al die bedden, stoelen en tafels die gesjouwd moeten worden. En dan hebben we het nog niet eens over een wasmachine. Een goede verhuizer kan tijdens de verhuizing veel voor u betekenen. Wilt u profiteren van onze klantvriendelijkheid en goede service? Neem dan vandaag nog contact op met De Mannen van Stoof.

Betaalbare verhuizers Schilde

U zoekt een verhuisbedrijf voor Schilde dat betaalbaar is? Verhuizen op zich kost tenslotte ook al een hele duit. Toch is het lastig om de verhuizing helemaal zelfstandig te doen. Als u nu liever niet te veel geld uitgeeft voor de verhuisservice, neem dan voor een paar uur een of meer verhuizers. Wij sjouwen dan de grootste en zwaarste spullen en zelf draagt u zorg voor de rest. De prijs zal u op deze manier meevallen. De exacte tarieven staan duidelijk vermeld op onze website. Natuurlijk mag u ons inschakelen voor de volledige verhuizing. We maken concrete afspraken met u en daar houden we ons aan.

Perfecte verhuisservice Schilde

De verhuizers in Schilde gaan met uw spullen om alsof het hun eigen spullen zijn. Natuurlijk wilt u dat alles zonder brokken op het nieuwe adres komt. Wij doen er alles aan om u een perfecte verhuiservaring te geven. We zijn tenslotte niet voor niets De Mannen van Stoof. We houden ons aan onze afspraken en zijn absoluut betrouwbaar. Op de website leest u alles wat u wilt weten over ons bedrijf en de diensten die wij bieden. Natuurlijk kunt u daar ook meteen contact met ons opnemen. Naast het verhuizen van uw huisraad, bieden we u ook een opslagservice. Het gebouw moet leeg, maar u kunt nog niet in het nieuwe? Wij slaan uw spullen netjes op tot u het nieuwe pand in kunt. Bel ons en we bespreken alle mogelijke opties. Ook plannen we eventueel direct de verhuizing in onze agenda.

CONTACT

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Boodschap

  ONZE DIENSTEN

  Particuliere verhuizing

  Voor ieder budget een passende oplossing! Een paar uur hulp of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt hoe wij u met De mannen van Stoof verhuizen!

  Zakelijk verhuizen

  Voor ieder budget een passende oplossing! Een paar uur hulp of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt!

  Opslag

  Voor ieder budget een passende oplossing! Self storage of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt hoe wij u verhuizen!

  Wat vinden onze klanten van De mannen van Stoof?

  Feedback klant:

  “Simpel! Verhuizen zoals het hoort te gaan. Afspraken nakomen, nette en vriendelijke mensen en zuinig met je spulletjes. Dus verhuizen, gewoon Peter bellen!”

  Feedback klant:

  “De Mannen van Stoof zijn secuur, prettig in omgang en snel. Vakmensen die ik zeker zal aanbevelen.”

  Feedback klant:

  “Prijs, kwaliteit prima in orde.”

  Beoordeel ons op Sirelo