DE MANNEN VAN STOOF

DE KRACHT ACHTER IEDERE VERHUIZING!

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Budget
Full service
Verhuiswinkel

Lees meer!
ZAKELIJKE VERHUIZINGEN

Budget
Full service
Verhuiswinkel

Meer weten?
OPSLAG

Budget
Full service

Meer informatie?

.

.

Het verhuisbedrijf voor Made

Bij verhuisbedrijf De Mannen van Stoof komen niet zomaar verhuizers te werken. We nemen alleen maar mannen (en vrouwen natuurlijk) aan die uit het juiste hout zijn gesneden. Vriendelijke, sterke mensen die graag voor hun klanten de armen uit de mouwen steken. Mensen met wie je afspraken kunt maken en waarvan je mag verwachten dat ze voorzichtig en veilig met uw spullen omgaan. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf voor Made? Dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen. We maken dan met u een afspraak en bekijken hoe wij uw inboedel kunnen gaan verhuizen.

Contact opnemen met de verhuizers voor Made

De Mannen van Stoof komen graag in actie, voor zowel particulieren als bedrijven. We draaien onze hand niet om voor een grote verhuizing, maar zijn ook in te schakelen als u als particulier alleen een aantal zware dingen verhuisd wilt zien. We raden u daarbij aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website om te zien wat onze tarieven en mogelijkheden zijn. U kunt hiervoor natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Stuur ons een mailtje, of, beter nog, bel even met ons om uw vragen op ons af te vuren. We kunnen dan ook meteen een afspraak maken voor de dag waarop de verhuizing plaats moet vinden.

De beste verhuisservice voor Made

De Mannen van Stoof is gevestigd in Breda, maar we zijn ook in te zetten als verhuisbedrijf voor Made. We komen als verhuizers naar Made toe om u te helpen uw inboedel veilig naar het nieuwe huis of bedrijfspand over te plaatsen. Dit doen wij tegen een betaalbare prijs. Goede service hoeft in onze ogen niet heel veel te kosten. We hopen binnenkort voor u aan de slag te kunnen gaan!

CONTACT

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Boodschap

  ONZE DIENSTEN

  Particuliere verhuizing

  Voor ieder budget een passende oplossing! Een paar uur hulp of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt hoe wij u met De mannen van Stoof verhuizen!

  Zakelijk verhuizen

  Voor ieder budget een passende oplossing! Een paar uur hulp of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt!

  Opslag

  Voor ieder budget een passende oplossing! Self storage of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt hoe wij u verhuizen!

  Wat vinden onze klanten van De mannen van Stoof?

  Feedback klant:

  “Simpel! Verhuizen zoals het hoort te gaan. Afspraken nakomen, nette en vriendelijke mensen en zuinig met je spulletjes. Dus verhuizen, gewoon Peter bellen!”

  Feedback klant:

  “De Mannen van Stoof zijn secuur, prettig in omgang en snel. Vakmensen die ik zeker zal aanbevelen.”

  Feedback klant:

  “Prijs, kwaliteit prima in orde.”

  Beoordeel ons op Sirelo