DE MANNEN VAN STOOF

DE KRACHT ACHTER IEDERE VERHUIZING!

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Budget
Full service
Verhuiswinkel

Lees meer!
ZAKELIJKE VERHUIZINGEN

Budget
Full service
Verhuiswinkel

Meer weten?
OPSLAG

Budget
Full service

Meer informatie?

.

.

Zoekt u een verhuisbedrijf in Kapelle?

Zoekt u naar betrouwbare verhuisservice in Kapelle? Neem dan zeker eens een kijkje bij De Mannen van Stoof. Ons verhuisbedrijf is gevestigd in Breda, maar we werken ook in de regio. Ook in Kapelle staan we graag voor u klaar. Bij ons vindt u de service die u mag verwachten van een betrouwbare en professionele verhuizer. Klantvriendelijkheid staat bij ons bovenaan. Daarnaast profiteert u van onze flexibiliteit. Ook wanneer u verhuist buiten kantooruren staan wij gewoon voor u klaar. Wij zijn er op het moment dat u ons nodig heeft. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn van harte welkom. Of het nu gaat om een kleine of grote verhuizing, de Mannen van Stoof zijn u graag van dienst.

Ervaren verhuizers in Kapelle

Ons verhuisbedrijf in Kapelle en omstreken is er voor u. Wij werken met ervaren en enthousiaste medewerkers. Wilt u meer weten over onze diensten en over wie wij zijn? Neem dan een kijkje op onze website. U ziet daar ook de tarieven vermeld staan. Onze persoonlijke service is er helemaal voor u. Bij ons bent u geen nummer, maar een persoonlijke klant die wij zo goed mogelijk willen helpen. Ook wat het budget betreft is er bij ons veel mogelijk. Wilt u minder besteden, dan komen wij toch gewoon een aantal uurtjes helpen. Uiteraard zijn wij er ook voor een volledige verhuizing in Kapelle.

Neem contact op voor verhuisservice Kapelle

Wilt u gebruik maken van onze ervaren en professionele verhuizers in Kapelle? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen. Als we een datum gepland hebben voor de verhuizing, bespreken we van tevoren uw wensen. De verhuizing verloopt zoals u dat wilt. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten. Zoekt u nog naar opslagruimte? Het is niet altijd mogelijk om direct in de uiteindelijke woning te gaan. Soms is er een overbruggingstijd. Heeft u een aantal spullen die daarom moeten worden opgeslagen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.

CONTACT

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Boodschap

  ONZE DIENSTEN

  Particuliere verhuizing

  Voor ieder budget een passende oplossing! Een paar uur hulp of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt hoe wij u met De mannen van Stoof verhuizen!

  Zakelijk verhuizen

  Voor ieder budget een passende oplossing! Een paar uur hulp of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt!

  Opslag

  Voor ieder budget een passende oplossing! Self storage of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt hoe wij u verhuizen!

  Wat vinden onze klanten van De mannen van Stoof?

  Feedback klant:

  “Simpel! Verhuizen zoals het hoort te gaan. Afspraken nakomen, nette en vriendelijke mensen en zuinig met je spulletjes. Dus verhuizen, gewoon Peter bellen!”

  Feedback klant:

  “De Mannen van Stoof zijn secuur, prettig in omgang en snel. Vakmensen die ik zeker zal aanbevelen.”

  Feedback klant:

  “Prijs, kwaliteit prima in orde.”

  Beoordeel ons op Sirelo