DE MANNEN VAN STOOF

DE KRACHT ACHTER IEDERE VERHUIZING!

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Budget
Full service
Verhuiswinkel

Lees meer!
ZAKELIJKE VERHUIZINGEN

Budget
Full service
Verhuiswinkel

Meer weten?
OPSLAG

Budget
Full service

Meer informatie?

Opslagruimte Breda

Als u naarstig op zoek bent naar opslagruimte in Breda, dan zoekt u naar demannenvanstoof.nl. Deze verhuisspecialist heeft altijd een opslagunit voor u beschikbaar, ongeacht hoeveel u in opslag wilt geven. Er is voor elk budget een prima opslagoplossing beschikbaar. Desgewenst kunnen de specialisten de spullen die in opslag genomen moeten worden voor u verhuizen. Dan wordt u dus helemaal ontzorgd.

Opslagruimte in Breda

Vaak krijgt u te maken met ruimtegebrek naarmate u langer in een huis woont. Afscheid nemen van bepaalde spullen wilt u echter niet. Een perfecte reden dus een opslagruimte in Breda te huren/ Dat geldt ook als uw huis opgeruimd moet worden voor aspirant kopers of als u uw huis gaat verbouwen. De spullen uit dat deel van uw huis dat verbouwd wordt, kunt u naar de opslagruimte Breda brengen, of u laat ze halen. Niet zelden gebruiken mensen de opslagunits ook als ze voor langere periode naar het buitenland verhuizen en de zekerheid willen hebben dat er goed op hun spullen gelet wordt.

De opslagunits zijn uitstekend bereikbaar, ze worden beveiligd en verwarmd. Dat maakt ze ook al geschikt om als opslag van een zakelijk archief te dienen. Het archief van een onderneming neemt vaak erg veel ruimte in beslag. En zo ontstaat vaak ruimtegebrek op kantoor. Om dat te voorkomen is het goed uw archief naar de goedkope opslagruimte Breda te vervoeren of laten vervoeren. U weet dat u altijd bij uw archief kunt als dat nodig is en dat het archief veilig en warm in opslag staat. Bovendien is er verlichting aanwezig. Kiest u ervoor uw spullen te laten halen, dan komt er een verhuiswagen voor met een opslagcontainer. Uw spullen worden verpakt en geladen. In Breda gaat de container van de wagen en krijgt het een veilige, warme plek in de container hal.

CONTACT

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Boodschap

  ONZE DIENSTEN

  Particuliere verhuizing

  Voor ieder budget een passende oplossing! Een paar uur hulp of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt hoe wij u met De mannen van Stoof verhuizen!

  Zakelijk verhuizen

  Voor ieder budget een passende oplossing! Een paar uur hulp of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt!

  Opslag

  Voor ieder budget een passende oplossing! Self storage of compleet verzorgd? U bent de klant en die bepaalt hoe wij u verhuizen!

  Wat vinden onze klanten van De mannen van Stoof?

  Feedback klant:

  “Simpel! Verhuizen zoals het hoort te gaan. Afspraken nakomen, nette en vriendelijke mensen en zuinig met je spulletjes. Dus verhuizen, gewoon Peter bellen!”

  Feedback klant:

  “De Mannen van Stoof zijn secuur, prettig in omgang en snel. Vakmensen die ik zeker zal aanbevelen.”

  Feedback klant:

  “Prijs, kwaliteit prima in orde.”

  Beoordeel ons op Sirelo