particuliere budget opslag

Particuliere BUDGET opslag in Breda

Heeft u ruimtegebrek? Moet uw huis extra opgeruimd zijn voor toekomstige kopers?  Gaat u verbouwen? of vertrekt u naar het buitenland?

Dan bent u bij de Mannen van Stoof aan het juiste adres!

Wij hebben namelijk voor ieder budget een passende oplossing.

De opslagunits van de mannen van Stoof bevinden zicht op het Spinveld te Breda en zijn allen goed te bereiken voor vracht- en bestelwagens. De opslagunits zijn beveiligd , verwarmd.

Indien u wenst komen we vrijblijvend bij u langs om de hoeveelheid inboedel in te schatten zodat u weet wat voor unit u nodig heeft.

Uiteraard zijn de Mannen van Stoof in te huren om uw inboedel naar onze opslagunits te verhuizen maar dit is zeker geen verplichting. In de verhuiswinkel van Stoof kunt u de gewenste materialen kopen en of huren om uw inboedel gedurende de opslagperiode te beschermen. Alle units zijn standaard voorzien van 15 verhuisdekens.

particuliere full service opslag

Particuliere FULL SERVICE opslag in Breda:

Geen zin om zelf uw spullen naar de opslag te verhuizen?

Ook dan bent u bij de mannen van Stoof aan het juiste adres!

Afhankelijk van de hoeveelheid van uw inboedel en de duur van de opslagperiode wordt bepaald welke opslagmodus het best bij u past. We kunnen bijvoorbeeld uw inboedel aan huis laden in een 20’ container. Vervolgens wordt deze container middels een kraanbaan in opslag geplaatst. Ook kunnen we uw inboedel afhalen met een verhuiswagen en vervolgens lossen in een opslagunit. Uiteraard is een combinatie ook mogelijk.

Onze opslaglocatie is  schoon, verwarmd, voorzien van een centraal alarmsysteem. Buitenterrein is afgesloten middels een automatisch poort.

zakelijk archief opslag

Zakelijke ARCHIEF opslag BUDGET of FULL SERVICE

Een uitpuilende archief- en of voorraadruimte?  Uw wilt uw kantoorruimte beter benutten en uw archieven extern en ARBO verantwoord opslaan? Geen smalle trapjes meer naar zolder en of kelder, met kans op een misstap? U wilt juist een goed te bereiken en toegankelijke  unit, die voldoende breed is en voorzien is van voldoende licht?

Denk dan aan de opslag in Breda van Stoof! Uw unit kan indien gewenst voorzien worden van archiefstellingen. Wanneer u liever de zorg van uw archiefbeheer uit handen geeft, is dat natuurlijk ook mogelijk en zijn wij graag bereid dit van u over te nemen inclusief het bezorgen en afhalen van uw archiefstukken.

goederen opslag

Goederen opslag

Uw ( web-) winkel is een succes en u kunt uw kont niet meer keren door de dozen met voorraad?

U  bent het zat om thuis te moeten zitten wachten op die levering die u besteld heeft. Denk dan aan de opslag van Stoof!

Het depot wat meer biedt dan alleen het aanbieden van opslag maar ook bereid is om uw zendingen in ontvangst te nemen en of verzendklaar te maken.

Goede service

Flexibiliteit

Betaalbaar