Heeft u tijdelijk ruimte tekort in verband met bijvoorbeeld een verhuizing of een verbouwing? Huur dan opslag in Breda bij De Mannen van Stoof. Onze opslagunits zijn voor zowel particulier als zakelijk gebruik te huur. Voor ieder budget hebben we een oplossing.

Opslag BredaHoeveel ruimte heeft u nodig?

We hebben opslagunits van 9 en 15 vierkante meter. U kunt kiezen voor een unit op de begane grond of op de eerste verdieping. Meer ruimte nodig? Kies dan voor een opslagcontainer van 32 vierkante meter. Ook hebben we archiefunits, handig voor het opslaan van bijvoorbeeld boeken en documenten. We hanteren verschillende prijzen, de opslagruimtes op de eerste etage zijn bijvoorbeeld iets voordeliger. Zo kunt u dus zelf bepalen welke mogelijkheid voor opslag in Breda het beste past bij uw situatie én budget. Twijfelt u over de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de hoeveelheid inboedel in te schatten. Heeft de ideale opslagruimte gevonden, maar heeft u geen zin om de inboedel zelf naar de opslagruimte te verhuizen? Ook dan zijn we er voor u! U kunt De Mannen van Stoof inhuren om de inboedel te verhuizen naar de opslag in Breda.

Neem contact met ons op

De opslagunits zijn beveiligd en verwarmd. U kunt de units vinden op het Spinveld, in Breda. Met een auto of een bestel-/vrachtwagen kunt u makkelijk bij de opslagunits komen. Bent u op op zoek naar opslagruimte? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en prijzen. We zijn te bereiken per telefoon en per mail of vul ons online contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Zoekt u opslag in Breda?

U heeft een ruime opslag in Breda nodig? Gaat u binnenkort verhuizen en moet er een periode overbrugd worden voordat u in het nieuwe pand kunt? Natuurlijk kunnen er ook andere redenen zijn waardoor u tijdelijk ruimte tekort komt. Misschien staat er een grote verbouwing op stapel? Wat de oorzaak ook is, bij De Mannen van Stoof kunt u opslag huren. Onze units zijn te huur voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Voor ieder budget is er bij ons een passende oplossing.

Opslag in Breda bij De Mannen van Stoof

Voor opslag Breda bent u bij De Mannen van Stoof aan het juiste adres. Wij hebben opslagunits van 9 en 15 vierkante meter. Wilt u het liefst een unit op de eerste verdieping of is de begane grond voor u praktischer? Wellicht aarzelt u over de 15 vierkante meter. Is dat voor het mooi nog te klein? Wij hebben dan ook een opslagcontainer voor u te huur. Dan heeft u de beschikking over maar liefst 32 vierkante meter. Heeft u boeken en documenten die tijdelijk opslag nodig hebben? Maak dan gebruik van onze archiefunits. De prijzen zijn heel verschillend, dus er is ook vast en zeker een oplossing voor u. Wilt u meer informatie? Neem gewooon even contact met ons op. Als u zelf twijfelt over de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft, komen wij eventueel vrijblijvend langs om de hoeveelheid inboedel in te schatten. Uiteraard zijn wij er ook voor de verhuizing van de inboedel naar de opslag in Breda.

Veilige opslag Breda

Kiest u voor onze opslag in Breda, dan zijn u spullen goed bewaard. Misschien gaat het om waardevolle spullen, dan wilt u uiteraard wel weten dat de opslag beveiligd is. Bij ons is dat zeker het geval. Ook zijn de opslagunits in Breda verwarmd. Wilt u meer weten over de opslag in Breda? U bereikt ons per telefoon en per mail. Of u vult ons online contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees meer