Heeft u tijdelijk ruimte tekort in verband met bijvoorbeeld een verhuizing of een verbouwing? Huur dan opslag in Breda bij De Mannen van Stoof. Onze opslagunits zijn voor zowel particulier als zakelijk gebruik te huur. Voor ieder budget hebben we een oplossing.

Opslag BredaHoeveel ruimte heeft u nodig?

We hebben opslagunits van 9 en 15 vierkante meter. U kunt kiezen voor een unit op de begane grond of op de eerste verdieping. Meer ruimte nodig? Kies dan voor een opslagcontainer van 32 vierkante meter. Ook hebben we archiefunits, handig voor het opslaan van bijvoorbeeld boeken en documenten. We hanteren verschillende prijzen, de opslagruimtes op de eerste etage zijn bijvoorbeeld iets voordeliger. Zo kunt u dus zelf bepalen welke mogelijkheid voor opslag in Breda het beste past bij uw situatie én budget. Twijfelt u over de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de hoeveelheid inboedel in te schatten. Heeft de ideale opslagruimte gevonden, maar heeft u geen zin om de inboedel zelf naar de opslagruimte te verhuizen? Ook dan zijn we er voor u! U kunt De Mannen van Stoof inhuren om de inboedel te verhuizen naar de opslag in Breda.

Neem contact met ons op

De opslagunits zijn beveiligd en verwarmd. U kunt de units vinden op het Spinveld, in Breda. Met een auto of een bestel-/vrachtwagen kunt u makkelijk bij de opslagunits komen. Bent u op op zoek naar opslagruimte? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en prijzen. We zijn te bereiken per telefoon en per mail of vul ons online contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Lees meer