goedkoop verhuisbedrijf stoof

Ook wanneer u op zoek bent naar een goedkoop verhuisbedrijf, bent u bij de Mannen van Stoof aan het juiste adres. Buiten onze full service verhuizingen hebben wij ook de BUDGET verhuizingen in de markt gezet. Budget Verhuizingen wil zeggen dat u goedkoop kunt verhuizen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Een belangrijk kostenonderdeel van den verhuiskosten zijn namelijk de uren van de verhuizers en juist die uren kunnen geminimaliseerd worden.

Zo kunnen we de verhuizing ook samen uitvoeren, waarbij u, uw vrienden en familie  1 of 2 Mannen van Stoof assisteert met het verhuizen. Uiteraard hebben we alle gewenste verhuismaterialen en hulpmiddelen bij ons om uw inboedel zorgvuldig en snel  te kunnen verhuizen.

De mannen van Stoof: een goedkoop verhuisbedrijf!

Een goedkoop verhuisbedrijf heeft u al voor  € 65,00 per uur waarbij u een verhuizer met verhuiswagen tot uw beschikking heeft. Samen met u, uw vrienden of familie kan dan de verhuizing uitgevoerd worden.

Goedkoop verhuizen kan ook door een deel in eigen beheer te doen en een gedeelte van uw verhuizing uit te besteden. Te denken valt aan het laten verhuizen van alleen de grote, zware en of bewerkelijke meubelstukken. Goedkoop verhuizen hoeft dus niet te kosten te gaan van uw dierbare bezittingen. Samen kunnen we van een goedkope verhuizing een top verhuizing maken.

Een goedkoop verhuisbedrijf wil dus niet zeggen dat u achteraf alsnog duur uit bent. Wanneer u echt goedkoop wilt verhuizen en alleen gebruikt wilt maken van de verhuismaterialen, kunt u terecht in onze verhuiswinkel, waar u van alles kunt huren of kopen om uw huisraad te beschermen.

Dus ook met een beperkt budget bent u bij de Mannen van Stoof aan het juiste adres!.

Wij zijn u graag van dienst.